MEMPERKASA PKS MELALUI PLATFORM DIGITAL

PENDAHULUAN

Apa pun kami memohon ribuan kemaafan terlebih dahulu kerana lewat menyampaikan geran ini memandangkan jumlah pemohon yang terlalu ramai, hampir 2000 orang! Namun pihak kami memandang ini sebagai sesuatu yang positif. Geran ini adalah inisiatif pihak syarikat dalam usaha merealisasikan visi kerajaan ke arah IR4.0. Dalam pada masa yang sama, diharapkan geran ini dapat membantu usahawan² dalam mendepani cabaran pandemik COVID19 yang telah mengubah landskap perniagaan di Malaysia, iaitu digitalisasi.

REVOLUSI INDUSTRI 4.0

APA YANG BOLEH DITEBUS DENGAN GERAN INI?

Anda boleh menggunakan geran ini untuk mendapatkan sebarang pakej website perniagaan dari kami. Geran ini boleh digunakan sebagai diskaun pakej website yang ditawarkan. 

Mengapa Perlu Website?

Digitalisasi bukan lagi pilihan, tapi keperluan.

Pelanggan seluruh Malaysia

Perniagaan/Kedai online 24 Jam

Tidak perlu bayar gaji pekerja

Tidak perlu lagi sewa premis

Pengurusan inventori secara automatik

Pembayaran terus ke akaun bank

Integrasi dengan media sosial

Siapa Yang Layak?

Kriteria yang diperlukan untuk memohon.

Perniagaan yang dijalankan di Malaysia.

Berdaftar dengan SSM.

Belum pernah memohon geran digital.

Produk/servis yang sah disisi undang².

'SALES' NAIK SEHINGGA 300%

Tahukah anda, website yang baik mampu menjana pendapatan anda berkali ganda dari yang sekarang?

Website Yang 'Convert'

Anda bukan sahaja dapat website yang cantik, tetapi juga features yang bawa sales!

Loading Pantas

Statistik menunjukkan pelanggan tidak akan menunggu website yang ‘slow’ untuk loading. Anda akan hilang pelanggan sebelum sempat mereka lihat website.

Mobile Friendly

Kami design website yang responsive untuk anda supaya mesra dengan pengguna semua jenis smartphone dan tablet mengikut revolusi dan trend online shopping.

Galeri Produk

Galeri video dan gambar produk untuk perniagaan anda. Gambar yang cantik dan berkualiti sangat mempengaruhi keputusan pelanggan untuk membeli produk anda.

Kedai Online

Lengkap dengan sistem inventori, pelanggan boleh terus buat pembelian dari website anda menggunakan sistem transaksi yang selamat, 24 jam sehari bila² masa.

Borang Pertanyaan

Bagi yang mahukan menyediakan platform pertanyaan kepada pelanggan, borang adalah pilihan yang terbaik. Boleh ‘create’ borang dengan soalan² tertentu yang sesuai.

Live Chat

Selain borang pertanyaan, fungsi live-chat juga sangat membantu. Anda boleh berkomunikasi secara real-time dengan pelanggan dan mampu mempengaruhi keputusan untuk membeli.

Google Business

Pastikan pelanggan temui perniagaan anda di kedudukan tertinggi dalam google search mahupun google map. Kami bantu anda dari segi SEO website untuk ‘visibility’.

Statistik

Kaji statistik pengunjung website anda untuk meningkatkan ‘conversion’. Statistik sangat penting untuk rujukan dan unjuran bagaimana ‘content’ sesebuah website perlu diubahsuai. 

SOALAN² LAZIM

Perkara yang sering ditanyakan.

Apakah yang boleh ditebus dengan geran ini?

Geran ini adalah khas untuk usahawan² PKS membina laman web perniagaan masing². Terdapat dua jenis website yang boleh ditebus, iaitu website korporat dan website ecommerce.

Bilakah promosi ini bakal berakhir?

Tawaran ini bakal berakhir penghujung Disember 2020. Dan terhad kepada 100 yang pertama memohon. Namun, geran ini boleh digunakan sehingga pertengahan tahun 2021.

Berapa kali geran ini boleh ditebus?

Bagi setiap syarikat, hanya sekali dibenarkan untuk menebus geran RM500 ini. 

Saya tiada SSM, bolehkah memohon?

Kami sangat mengalu-alukan penyertaan anda. Tetapi syarat umum adalah seseorang usahawan perlulah terlebih dahulu mempunyai perniagaan yang berdaftar dengan SSM. Ini bagi menggalakkan perniagaan anda di landasan yang betul dalam industri.

TAWARAN SEMAKIN TERHAD

Hanya terbuka kepada 100 yang terawal, dan sebelum berakhir tahun 2020.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Hantar
Perlukan Bantuan?
Hi, terima kasih kerana berminat dengan servis kami. Ada apa² yang boleh kami bantu?